Bøger & artikler​

BOGUDGIVELSER

SANG DANS OG SLAGSMÅL og ORGANISK FRASERING

Kan indlæringsevnen forbedres så meget, at alle skolefag kan tilegnes på to år? Ifølge Martin Spang Olsen kan den. Hans system, Den Nye Skole, er en særlig kombination af sang, dans og slagsmål, der tager udgangspunkt i en rensning af følelses- og sanseapparatet, hvorved personens naturlige videnbegær aktiveres. Den Ny Skole er et alternativ til den traditionelle skoleform, men kan desuden betragtes som en grundlæggende træning i kreativt udtryk. Systemet har også vist sig særdeles virkningsfuldt over for børn og unges psykiske og sociale problemer i almindelighed. Læs mere i Sang, Dans & Slagsmål, som i denne nyreviderede udgave er tilføjet et 12 siders appendix med opvarmningsøvelser og strækøvelser. Organisk Frasering er ligeledes genudgivet med nyt omslag, men ellers uredigeret i forhold til 2001-udgaven.

Begge bøger er udformet i A4 med gloss-kacherede omslag, samt ekstra tykke glossy sider og spiral, som gør dem egnede til opslagsværker.

Om Sang, Dans & Slagsmål

At synge, danse og slås hører til blandt menneskets ældste metoder til at bringe sindet i balance og udfolde sig kropsligt og kreativt. Martin Spang Olsen præsenterer et nutidigt, pædagogisk og meget spændende indblik i, hvad sang, dans og slagsmål betyder for følelserne, sanserne, menneskets vitalitet​og indlæringsevne – både hos børn og voksne. Sammenstillingen af sang, dans og slagsmål gør det muligt at træne alle sider af personligheden på en gang, og udføres lige godt af børn og voksne, kvinder som mænd, unge som gamle – endda i fællesskab.

Om Organisk Frasering

Martin Spang Olsen trækker med Organisk Frasering en rød tråd gennem kunst og kommunikation til alle tider. Organisk Frasering er en nøgle til kunst og natur, til pædagogik og personlig udvikling – et sprog for fremtiden hentet fra evigheden. Martin Spang Olsen formidler kultur og natur så alle kan være med, såvel eksperter som nybegyndere.

Bogens øvelser og illustrationer omsætter teorierne til kropslige erkendelser og tager dermed læseren med ind i den underfulde verden af Organisk Frasering – den røde tråd mellem kunstarterne.

Priser

Bøgerne koster kr. 150,- pr. stk.
Samlerabat – køb begge bøger samlet for kr. 250,-.
Bøgerne kan afhentes på Frederiksberg, eller sendes direkte til din hjemmeadresse.


Ved forsendelse pålægges kr. 50,- til at dække fragtomkostningerne.

Sådan køber du værkerne

Bestil via tilmeldingsformularen nedenfor.
Det samlede beløb overføres via MobilePay til 60 19 10 10.

Din ordre ekspederes og fremsendes, eller du modtager et opkald vedr. afhentningsmuligheder.​

SANSETRÆNER FOLDER

Download PDF fil for samlet information om uddannelsen

Fuld version

ENGLISH SUMMARY

Download the following PDF files for information in English

Short version
Long version

MERE INFORMATION

Vidnesbyrd

Artikler

Videoer

Nyhedsbrev

SANSETRÆNER NYHEDSBREVE

Tilmeld dig nyhedsbreve

her

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 14 anmeldelser på Facebook

​Sensory Training Institute

Institut for Sensorisk Træning

Stifter og Chefinstruktør

v/Martin Spang Olsen

Tlf.: (+45) 22 39 05 30

Mail: info@sensorytrainer.com

TILMELD DIG NYHEDSBREVET HER

Få vores månedlige nyhedsbreve og hold dig opdateret om kurser, workshops, masterclasses, offentlige arrangementer, etc. 

MANUVISIONHUSET (Store Sal)

teori og træning

Bernhard Bangs Allé 25-27, 2 sal.
​2000 Frederiksberg​

DANSK SKUESPILLERFORBUND (Kulissen)

kun torsdag i decembermodulet hvert år

Tagensvej 85, 2 sal
​2200 København N​​