Sansning er alt​​

~​

Øger dine kreative evner

Lærerkræfter

Deltagerne vil bl.a. stifte bekendtskab med følgende faglærere:​

sh-1

MARTIN SPANG OLSEN

Chefinstruktør

Martin Spang Olsen står for den for den overordnede træning og organisering, samt introduktionen til uddannelsens forskellige temaer.

Martin har 28 professionelle titler, herunder musikolog (cand. mag. – med bifag i oldtidskundskab), sensorisk træner, foredragsholder, fremtidsforsker, religionshistoriker, konceptudvikler, billedkunstner, tegner, filosof, skuespiller, sundhed- og bevægelsesekspert, dokumentarfilm-instruktør, stuntman, stunt koordinator, stunt instruktør, fight-master (stage combat), martial art-ekspert, konsulent og coach for erhvervslivet, guitarist (klassisk og jazz), komponist, sanger, sangskriver, korleder, børneterapeut, studievært, tv-tilrettelægger, forfatter og chefideolog for Miljøpartiet de Grønne. Martin Spang Olsen skabte SDS-uddannelsen, Sang, Dans og Slagsmål, i årene 1998-2002.

catharina

CATHARINA NORDLINDH

Dans

Catharina Nordlindh er danseterapeut og Krop/Kunst-underviser. Catharina underviser i dans og bevægelse.

Catharina har diverse privatuddannelser inden for dans, bevægelse, teater, musik og kreativt udtryk. Hun har mere end 30 års erfaring i formidling og udøvelse af samme områder. Hun er bl.a. uddannet hos dr. Stephano Sabetti, Instutute For Life Energy, USA, under temaet “Experience and Expression of the Trans-Form-ative Self”. Catharina er desuden Aukt. QiGong instruktør i Biyun Metoden ved Grand Master Fan Xiulan. Catharina er i øvrigt også uddannet ved Institut for Idræt, København.

Catharina Nordlindh, Anders Holte og David Owe var en del af lærerstaben i Martin Spang Olsens SDS-uddannelse, Sang, Dans og Slagsmål, i årene 1998-2002.

sh3

ANDERS HOLTE

Sang

Anders Holte er sanger, komponist og sound-channel. Anders underviser i sang og stemmetræning.

Anders er uddannet som sanger og korleder ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium med speciale i stemme- og sangpædagogik. Anders underviser i solosang på Købehavns Universitet, og har selv bagrund som for-sanger i gruppen Paris Paris, samt adskillige jazzbands og vokalgrupper. Anders er medlem af Radiokoret. 

Anders er i øvrigt også uddannet i Proces Inquiry®, Practitioner Level, hos dr. Stephano Sabetti, Institute For Life Energy, USA.

sh-2

DAVID DE CONINCK OWE

Stagefight og Drama

David er skuespiller, fægteinstruktør, stuntman, teaterleder, lydbogsindlæser og foredragsholder. David underviser i stagefight og drama.

David er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole og en stuntman fra Stuntskolen. Han har spillet på de største teatre, inkl. Det Kongelige Teater. David har undervist i stunt og stagefight, siden han var 15 år og koreograferet stunt til både teater og film i mange år, og underviser p.t. skuespiller-eleverne på Statens Teater Skole i fægtning og stagefight. David er medstifter af Nepo 

Teatret i København.David har i øvrigt bacherloruddannelsen i psykologi fra Københavns Universitet.

Vi har også tilknyttet en række gælstelærere, som præsenterer deres særlige tilgang til de sensoriske principper. Det vil fremgå af kalenderen, hvilke gæstelærere, der underviser på hvilke moduler.

SANSETRÆNER FOLDER

Download PDF fil for samlet information om uddannelsen

Fuld version

ENGLISH SUMMARY

Download the following PDF files for information in English

Short version
Long version

MERE INFORMATION

Vidnesbyrd

Artikler

Videoer

Nyhedsbrev

SANSETRÆNER NYHEDSBREVE

Tilmeld dig nyhedsbreve

her

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 14 anmeldelser på Facebook

​Sensory Training Institute

Institut for Sensorisk Træning

Stifter og Chefinstruktør

v/Martin Spang Olsen

Tlf.: (+45) 22 39 05 30

Mail: info@sensorytrainer.com

TILMELD DIG NYHEDSBREVET HER

Få vores månedlige nyhedsbreve og hold dig opdateret om kurser, workshops, masterclasses, offentlige arrangementer, etc. 

MANUVISIONHUSET (Store Sal)

teori og træning

Bernhard Bangs Allé 25-27, 2 sal.
​2000 Frederiksberg​

DANSK SKUESPILLERFORBUND (Kulissen)

kun torsdag i decembermodulet hvert år

Tagensvej 85, 2 sal
​2200 København N​​