Sansning er alt​​

~​

Øger dine kreative evner

Bliv Sensorisk Træner - diplomuddannelse specielt for folk med interesse for kunst, terapi og pædagogik.

“Det er gennem sanserne, vi skaber vores virkelighed, så kvaliteten af vores sansning definerer kvaliteten af vores virkelighed. Vores virkelighedsopfattelse er bestemt af, hvad vi føler og sanser. Der findes ingen objektiv virkelighed” – Martin Spang Olsen, 2013

Hjælp andre med at optræne deres sanser

​Vil du være i konstant kreativ bevægelse – kropsligt, sanseligt og lydligt?Vil du arbejde med den nyeste forskning inden for sanser, følelser, pædagogik og kunst?Vil du være med til at hjælpe andre med at optræne deres sanser som middel til sundhed, indlæring og livskvalitet? Så er sansetræning noget for dig.

Indhold

Sensorisk Træning har fire primære spor

  • ​Kunst
  • Terapi
  • ​Pædagogik
  • Sundhed

Sensorisk Træning trænes i grupper fra 2 til 25 personer, enten i naturen eller i en træningssal. Vi benytter enten baggrundsmusik eller egne lydudtryk. Ud over introduktionen til Det Sensoriske Felt vil du også kunne opleve metoder hentet fra:

Sang, Dans, Skuespil, Billedkunst, Poesi, Martial arts, Stunt, Stagefight, Tai chi, Qi gong, Yoga, Mindfulness, Meditation, Massage, (Lyd)healing, Fitness, Kost, Livsstil, Selvudvikling, Kommunikation, Filosofi og Videnskab

​1-årskurset

1-årskurset er for dig, der ønsker et år med selvudvikling, kunstnerisk fordybelse samt indsigt i sundhed, livsstil og kommunikation. 1-årskurset kan benyttes som base for din videre uddannelse som Sensorisk Træner eller som selvforkælelse og personlig udvikling. Undervisningen er fordelt på 7 moduler (oktober til juni) og består af mindst 210 timers undervisning. Prisen er pt. 35.600 kr.

​2-årskurset

2-årskurset er for dig, der ønsker at kunne give de sensoriske principper videre. Efter 2.-året har du mulighed for at undervise og formidle principperne fra det sensoriske felt samt inkorporere det i dine egne undervisningsmetoder. Hvis du vil drive professionel virksomhed som sensorisk træner, anbefaler vi dog altid at tage 3.-året med og derved blive Sensorisk Mentor. Prisen for et samlet 1. og 2. år er pt. 63.600 kr.
Du kan dog nøjes med at betale for et år ad gangen. I så fald følger priserne 1-årskurset (dvs. 35.600 kr. pr. år). Du sparer derved 7.600 kr. ved at betale for begge år samtidig.

3-årskurset

3-årskurset er for dig, der ønsker at blive en del af Sensory Training Institute som underviser. På 3. året hjælper vi dig med at opbygge din virksomhed og forme dine sensoriske værktøjer, så du kan skabe dit helt eget professionelle ståsted. Det opnås gennem både hold- og privatundervisning, samtaler og start-up rådgivning. Prisen for alle tre år er 86.000 kr.

Du kan nøjes med at betale for et år ad gangen. I så fald følger priserne 1-årskurset (dvs. 35.600 kr. pr. år). Du sparer således 20.600 kr. ved at betale for alle tre år samtidig.

Enkelt modul

Enkelt modul-ordningen gør, at du kan sammensætte din egen uddannelse ved at kombinere de moduler, der passer bedst til dig (se oversigten over moduler her). Hvert modul har et tema, og for hver gang du har gennemført 7 moduler, svarer det til et undervisningsår.

 Hvis du vil opleve de sensoriske principper, men ikke har lyst at tage hele uddannelsen, er dette den optimale løsning.

Et modul indeholder mindst 30 timers undervisning og prisen er pt. 4.820 kr. Du kan spare penge ved at betale for flere moduler ad gangen. To moduler: 9.000 kr. (spar 640 kr.); Tre moduler: 12.300 kr. (spar 2.160 kr.); Fire moduler: 14.000 (spar 5.280).

​Åben Træning

I hvert modul er der afsat et slot til åben træning. Det foregår om lørdagen fra kl. 10.30 - 12.30 og er henvendt både til udefrakommende og gamle elever. Træningen vil være i forlængelse af temaet for det pågældende modul, men vil kunne trænes uden forkundskaber. Prisen er pt. 150 kr.pr. time. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få info om næste åben træning.

Privatsessions

Både kursister på uddannelsen og folk udefra supplerer ofte holdundervisningen med mere personligt orienteret vejledning. Privatsessions er også henvendt til mennesker uden sensoriske erfaringer. Læs mere her

Arbejde og uddannelse ved siden af undervisningen

Det er muligt at arbejde eller studere ved siden af uddannelsen. Vores moduler ligger altid fra tors.- søn., og de første to timer torsdag og fredag er teori, der kan indhentes særskilt. Det er derfor næsten altid muligt at passe studie eller arbejde ved siden af undervisningen.​

Sensorisk træning som overbygning

​Især pædagoger, lærere, terapeuter og billedkunstnere bruger Sensorisk Træning som overbygning. Men også sangere, musikere, skuespillere, terapeuter, naturvejledere, personlige trænere, fysioterapeuter, healere, konsulenter, m.m. kan få bruge metoderne til styrkelse af deres faglige fundament.

Spiritualitet og mindfulness

Ved siden af den mentale og kropslige træning indgår en række fordybende og meditative tilstande. Mindfulness (dvs. opmærksomhed i øjeblikket) er en vigtig del. Derfor vil du også opleve elementer omkring:

  • ​Ritualer og tranceformer
  • Vibration i krop og sind
  • ​Meditation og visualisering
  • Gruppeenergi og kollektiv intelligens
  • ​Udvidede bevidsthedstilstande

Sensorisk Træning er udviklet af Martin Spang Olsen i 2012, og du kan læse mere om Martin Spang Olsen her Du kan få flere oplysninger ved at kontakte mig via kontaktformularen. Du kan også kontakte mig på telefon 22 39 05 30 eller skriv en mail til info@sensorytrainer.com.

SANSETRÆNER FOLDER

Download PDF fil for samlet information om uddannelsen

Fuld version

ENGLISH SUMMARY

Download the following PDF files for information in English

Short version
Long version

MERE INFORMATION

Vidnesbyrd

Artikler

Videoer

Nyhedsbrev

SANSETRÆNER NYHEDSBREVE

Tilmeld dig nyhedsbreve

her

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 14 anmeldelser på Facebook

​Sensory Training Institute

Institut for Sensorisk Træning

Stifter og Chefinstruktør

v/Martin Spang Olsen

Tlf.: (+45) 22 39 05 30

Mail: info@sensorytrainer.com

TILMELD DIG NYHEDSBREVET HER

Få vores månedlige nyhedsbreve og hold dig opdateret om kurser, workshops, masterclasses, offentlige arrangementer, etc. 

MANUVISIONHUSET (Store Sal)

teori og træning

Bernhard Bangs Allé 25-27, 2 sal.
​2000 Frederiksberg​

DANSK SKUESPILLERFORBUND (Kulissen)

kun torsdag i decembermodulet hvert år

Tagensvej 85, 2 sal
​2200 København N​​